U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Lithofin gids: hoe kies je het jusite terrasproduct

zondag 17 maart 2024

Lithofin gids: hoe kies je het juiste terrasproduct?

Of je nu een terras van natuursteen, beton, of keramiek hebt, er zijn verschillende reinigingsproducten beschikbaar om je oppervlakken te reinigen en te onderhouden. In deze gids bekijken we onze drie terrasproducten en wordt duidelijk wanneer je best voor welk product kiest bij het reinigen van je terras.


1. MN Buitenhuisreiniger: krachtig & doeltreffend

De Lithofin MN Buitenhuisreiniger is een krachtige chloor gebaseerde reiniger met een langdurige werking, ideaal voor grondige reiniging van sterk vervuilde oppervlakken zoals natuursteen en beton. Met een inwerktijd tot wel 12 uur, is dit product perfect voor de eerste reiniging van het terras bij het begin van het seizoen. Het verwijdert automatisch donkere aanslag veroorzaakt door planten en bomen (looizuren) of vocht, en herstelt snel de oorspronkelijke uitstraling van het oppervlak.

Kenmerken:

  • Gebruiksklaar
  • Snel & intensief


2. Actiefreiniger: veelzijdig & efficiënt

De Lithofin Actiefreiniger is een veelzijdig product dat bijna even sterk is als de MN Buitenhuisreiniger, maar met een kortere inwerktijd. Het is ideaal voor keramische terrassen, maar kan ook op beton en natuursteen worden gebruikt. Deze reiniger verwijdert alle soorten vervuiling, inclusief hardnekkige vlekken, en is geschikt voor diverse buitenvloeren, muren en looppaden.

Kenmerken:

  • Verwijdert alle vervuiling
  • Werkt snel & doeltreffend
  • Geschikt voor verschillende buitenvloeren
  • Gebruiksklaar


3. Terrassenreiniger: efficiënt onderhoud doorheen het seizoen

De Lithofin Terrassenreiniger is hét onderhoudsproduct bij uitstek en kan worden toegepast op een breed scala aan oppervlakken, inclusief natuursteen, beton, keramiek, houten tuinpanelen, gevelstenen en zelfs zonnepanelen. Dit concentraat is zeer zuinig in gebruik en biedt zelfs bij verdunning een sterke reinigingskracht. Daarmee is het ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken tot wel 100m² per liter. Bovendien bevat het geen chloor of zuren. Dankzij de actieve stoffen biedt dit terrasproduct ook bescherming tegen toekomstige vervuiling.

Kenmerken:

  • Concentraat, zuinig in gebruik
  • Eenvoudig toe te passen
  • Geschikt voor diverse oppervlakken, inclusief zonnepanelen