U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Verzenden en Ontvangen

Verzendingen:

Voor het verzenden werken wij samen met 2 transportfirma's afhankelijk van de grootte van de bestelling.
Kleine bestellingen (-30Kg) worden verzonden per pakketservice, UPS, welke hier dagelijks stopt om pakketjes op te halen. Grotere bestellingen worden verzonden via onze transporteur, Steenbergen. Deze komen de goederen ophalen bij ons te Mortsel op dinsdag- en donderdagmiddag. En de dag nadien uitgeleverd. Eventuele transportkosten worden berekend bij het bevestigen van de bestelling.


Elke bestelling of vraag voor levering word aanzien als een verkoopsovereenkomst zoals bepaald in onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.

 

Ontvangen:

Indien er speciale omstandigheden gelden op de afleverings adressen gelieve ons hierover tijdig in te lichten. Onze leveringen zullen overdag in de werkweek plaatsvinden en steeds tijdens de werkuren. Indien uw middaguren afwijken van 12:00-13:00 uur gelive hier ook rekening mee te houden.

Onze transporteurs hebben steeds een naam en handteking nodig voor het afleveren van de goederen.

Bij de ontvangst vragen we alvast om goed het aantal gemelde colli te controleren en afwijkingen op de aantallen binnen de 48 uur na ontvangst te melden. Elke klacht buiten deze termijn gesteld, is voor ons laattijdig. Meer informatie hierover vind u ook in onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.